Dags för en ny tradition! Med anledning av förra veckans diskussion om kött eller inte kött så kommer jag varje lördag lägga upp ett vegetariskt recept. Currypasta à la Wollin (4 portioner) Pasta En stor förpackning halloumi En zucchini En röd paprika En liten gul lök En tredjedel av en purjulök Creme fraiche Salt och kryddor och oliv- eller rapsolja Koka tagliatelle eller pappardelle (eller vilken pasta ni vill, luften är fan fri) Stek halloumi hackad i små strimlor. Häll av både halloumi och fett i grytan med pasta, på med locket. Stek hackad zucchini och röd paprika i olivolja, när zucchinin fått färg och paprikan är mjuk; häll över i pastan. Stek nu hackad gul- och purjulök på svag värme. Salta, krydda med paprikapulver och curry. Smaka även av med chilipulver och eventuellt lite chilipeppar. Häll över i pastan och kasta ner en halv burk creme fraiche. Vänd runt tills du tycker att det är dags att äta. Klart! Njut till en krispig grön sallad eller tjocka skivor surdegsbröd, eller både och.