I samarbete med Pågens LingonGrova (LingonGrova, vilket besynnerligt och ljuvligt namn ändå!) presenterar jag stolt: mina absolut bästa smörgåstips. (Smörgås, vilket besynnerligt och ljuvligt ord ändå!) Smaka och du vill aldrig gå tillbaka. När jag gick på gymnasiet lärde jag känna min kompis Mia. Hennes mamma är konstnär och bor i ett stort gammalt hus på landet med alla sina vackra tavlor. Hos Agneta lärde jag mig att göra mackor såhär: Rosta två skivor Pågens LingonGrova lite lagom i brödrosten. Inte för hårt men heller inte för mesigt. Vänta en stund tills de har svalnat något. Bred på ett lager smör, lägg på ett par skivor ost, fyll på med ett stort lass Keso (jag vet, Keso, men lita på mig). Toppa med skivad tomat och Trocomaresalt. Godaste mackan någonsin. En annan "godaste mackan någonsin"-macka är den där man smörar, brer på ett tjockt lager Tartex och toppar med inlagd gurka (eller färsk och skalad). Åh, när den vegetariska lena pastejen gifter sig med sötsyrligheten i gurkan och det saftiga brödet. Tävla med #bästafrukostmackan i Pågens Instagramtävling: 1. Skapa den bästa frukostmackan av det du hittar i kylskåpet 2. Lägg upp en bild av mackan på Instagram 3. Skriv vilka ingredienser som använts och tagga #lingongrova och #bästafrukostmackan. Förstapriset är ett frukost-set från Sagaform och en familjs månadskonsumtion av Pågen LingonGrova.