I går gjorde Joachim egna köttbullar och serverade med potatis och brunsås. Inte mycket för en vegetarian som i och för sig äter fisk. Jag plockade fram min receptpärm som jag fick av svärmor för många år sedan. Historien bakom receptpärmen ser ut så här: Jag fick en receptpärm av svärmor i födelsedagspresent när jag fyllde 24 eller så. Jag sa: "Tack!" Och på insidan lät jag så här för mig själv: "HAHAHAHA tror du på det själv eller?" Men jag har använt den flitigt sedan den dagen. Där finns urklipp från söndagsbilagor och Ameliatidningar, handskrivna lappar och annat som jag inte skulle klara mig utan. Alla mina kokböcker kan förgås i ett bokbål men min receptpärm är helig. Så. I denna receptpärm finns en utskrift från internet. Jag skrev ut den när jag jobbade på resebutiken i Kalmar. Detta var 2001 och länken finns fortfarande kvar(älska internet). Länk till mycket god rätt hittar ni här Till detta stekte jag bläckfiskringar i mycket olja, ännu mer vitlök, ett par skvättar citron samt så mycket flingsalt att man måste blunda hårt och förneka att det lät RAAAAS när det föll ner i stekpannan. Om det var gott? Är Håkan Juholt söt? I kväll blir det räkor som just nu tinar på köksbänken. Eftersom jag har en halv kruka oregano kvar så kanske vi gör det här Eller har ni ett bättre förslag vad vi ska göra med handpillede rejer og oregano?