Javisst! Ni förstår, jag stekte Cheerios i smör och serverade istället för toast. Till detta stekt ägg, sojakorv delad på längden (så att det känns som om man fått fyra korvar!), spänstig ruccola, osthyvlad gurka och minitomater som är avlånga. (Kan någon förklara varför de avlånga är godast? Godast i längden?) Så stek era Cheerios, det gör jag! (När fotograferingen var över åt jag upp all rekvisita samt de stekta Cheerios som blev över och åt som snacks) Färskpressad apelsin, i vinglas för den där dekadenta känslan. Och så ogenerade mängder espresso. Gyllene och knapriga och perfekta. function countAdimpr(url) {var rndm = new Number(Math.round(Math.random() * Math.pow(2,24)));var Impurl=url.replace("/impression/","/impression/"+rndm);AdImpTracking = new Image();AdImpTracking.src = Impurl;}countAdimpr("http://fusion.bonniertidskrifter.se/impression/krote/bt.bt.matning.tracking/bt_tracking_layout/298917367");