Malin Wollin
Jag är Malin Wollin. Jag skriver. Kolumner, blogg, böcker, artiklar. Jag bor i ett radhus i Kalmar med Joachim och fem barn som är födda -02, -04, -08, -13 och -17. Det bästa som finns är att sitta på en grönt inbäddad altan och äta middag, bada i havet, läsa bok, sjunga med i låtar i en tonart som jag egentligen inte mäktar med, lyssna på barnens prat och dricka perfekt doserat kaffe till P1. Och skriva. Men det är också det värsta som finns. Det är en kamp, och den kampen ska utspela sig på Femina. Ni sitter på första parkett och har det bra.
Annons
Annons

Fredagshus!

Vi kör ett anspråkslöst hus på Stora Essingen för nitton miljarder. Förlåt, miljoner. Nitton miljarder har man ju inte råd med.

Annons

4 kommentarer till “Fredagshus!”

 1. [email protected] skriver: 28 september, 2012

  Garagedörren ser lite chabbig ut !!tavlan i rummet ( den röda ) är helt underbar ….men nej vi står över denna gång så ok köp ni !!


 2. Anna skriver: 28 september, 2012

  Mäh… Det är ju inte ens riktigt vatten!


 3. Erika skriver: 29 september, 2012

  För få inbyggda bokhyllor i biblioteket för mig. Reflekterade även över att nästan alla möbler och mattor såg så nya ut. Inga bitmärken från barns tänder i soffbordet som hemma hos oss.


 4. Anna Lore skriver: 2 oktober, 2012

  tja, jag kan väl flytta in där om någon tjatar…. 🙂
  (och betalar)


Dela på:
Annons
Laddar
https://malinwollin.femina.se/okategoriserade/dagarna-pa-dagarna-pa-dagarna-och-vissa-dagarna-ar-inte-som-de-andra-dagarna/